Vi planerar att genomföra Oddebollen 2020 på samma sätt som tidigare år

Rapport gällande Oddebollen – 2 juni.

Vår förhoppning och inriktning är fortfarande, att vi skall kunna genomföra Oddebollen som planerat, men avvaktar naturligtvis dagligen utvecklingen i frågan.

Vi förstår om många känner sig osäkra just nu och därför erbjuder vi anmälda lag att vänta med att betala anmälnings- och deltagaravgift tills vi återkommer och meddelar att cupen med säkerhet kan genomföras.

Vi betalar tillbaka alla avgifter om din förening gör avanmälan senast den 30 juni. Om Oddevold tvingas ställa in turneringen betalas avgifter alltid tillbaka oavsett tidpunkt.

Oddebollen följer naturligtvis noggrant de prognoser, beslut och rekommendationer som ges från folkhälsomyndigheten, regeringen och Svenska Fotbollförbundet, men i nuläget arbetar vi mot att kunna genomföra den 35:e upplagan av Oddebollen.

Det är nu knappa två månader kvar tills turneringen startar och vår förhoppning är att kunna bjuda på samma fotbollsfest som vi gjort under så många år, där spännande fotbollsmatcher i kombination med salta bad varit en bidragande orsak till att våra deltagare trivts så bra.

Hittills är antalet anmälda lag fler än de senaste årens, så vi bör landa runt 200 deltagande lag även i år.

Beslut om turneringen kommer att spelas eller ej tas senast i början av juli. Tidigare beslut i frågan tas om besked från FHM och/eller SvFF visar att turneringen inte kan genomföras.

Välkomna med er anmälan!


------------------


Välkomna till den 35:e upplagan av fotbollsturneringen Oddebollen!

Under tre sommardagar spelar ca 200 lag fotboll på elva naturgräsplaner på underbara Gustavsberg i Uddevalla. Mellan matcherna kan du bada både i havet och i utomhuspoolen ett stenkast bort.

Elva gräsplaner samlade vid havet
De flesta matcherna spelas på Bodelefältets elva naturgräsplaner vid Gustafsberg men även några andra planer runt i Uddevalla samt konstgräs kommer att användas.


Minst fem matcher och bra spelschema
Alla lag är garanterade fem matcher med minst en match per dag och vanligtvis 2+2+1. Vi säkerställer alltid manuellt att lottning och schema blir så bra som möjligt!


Först grundspel i serieform med 3-4 matcher/lag och efter det A- och B-slutspel för 13-17 år. 10-12 år spelar utom tävlan och utan slutspel.

Massa roligt vid sidan av planen
Havet med sköna bad 200m bort. Utomhuspool precis bredvid planerna. Välsorterad kiosk med mat och fika. FotbollsCompaniet på plats med roliga aktiviteter. Strandpromenad och turbåtar in till Uddevalla.


Välkomna till Oddebollen 2020!

Ladda gärna ner inbjudan som PDF!


Intemp Länsförsäkringar Serneke Motivera Uddevallahem Skyltbolaget Biliv Hyrbilar Sparlunds Destination Uddevalla Uddevalla Kommun