Oddebollen 2021 ställs in

2021 års upplaga av Oddebollen måste tyvärr ställas in på grund av Coronapandemin. 

Vi har haft en pågående dialog med myndigheterna och letat efter lösningar men till sist beslutade styrelsen för arrangerande IK Oddevold att det inte praktiskt går att genomföra turneringen med de restriktioner som kommer att gälla i augusti. 

Vi har avvaktat vårt beslut så länge som möjligt, men har kommit fram till, att vi trots planerade speciella anpassningar inte kan nå upp till de krav som ställs.  Det är tråkigt att vi inte får välkomna alla spelare, ledare, funktionärer, domare, anhöriga och övrig publik, men det viktigaste för oss är säkerheten och att vi inte bidrar till ökad smittspridning.

Vi har redan påbörjat planeringen inför nästa års turnering som spelas fredag-söndag 5-7 augusti 2022 och hoppas att vi ses då i stället.

För er som anmält er och betalt in avgifter finns två alternativ:

1) Ni låter avgifterna vara kvar hos oss eftersom ni vill delta i Oddebollen 2022. Ni är då garanterade en plats i turneringen och slipper ev prishöjningar.

2) Vill ni ha återbetalning, betalar vi naturligtvis tillbaka alla inbetalda avgifter. Vi behöver då mottagarnamn, clearingnr och kontonr alt bankgiro/postgiro.

Senast den 1 augusti 2021 vill vi ha svar från er via mail till info@oddebollen.se hur ni vill göra med er anmälan. Ange alltid ert anmälningsnummer, lag och klass.

Välkomna till Oddebollen 2022!