Oddebollen 2020 inställt - Välkommen 6-8 aug 2021

Skrivet 03 augusti 2020 11:36
Ändrad 03 augusti 2020 12:14
Sommarens upplaga av Oddebollen, 31/7 – 2/8, har ju ställts in med anledning av de restriktioner som gäller på grund av den rådande coronapandemin. Detta beslutade arrangerande IK Oddevolds styrelse på ett extrainsatt styrelsemöte måndagen den 22 juni. Efter att ha genomfört turneringen 34 år i rad sedan starten 1986, har vi i år varit tvungna att fatta detta tråkiga men nödvändiga beslut.

Inför årets turnering har vi arbetat efter det schema vi följt i alla år gällande de omfattande förberedelser som behöver göras inför varje turnering. Vi har också, glädjande nog, kunnat konstatera, att antalet anmälda lag hela tiden överstigit de senaste årens tal, varvid vi räknade med nya spännande fotbollsdagar för alla våra flickor och pojkar.

Vi har avvaktat vårt beslut så länge som möjligt, men har till sist kommit fram till, att vi trots planerade speciella anpassningar inte kan nå upp till de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ställer. Det är tråkigt, att vi inte får välkomna alla spelare, ledare, funktionärer, domare, anhöriga och övrig publik, men det viktigaste för oss är säkerheten och att vi inte bidrar till ökad smittspridning.

Vi har redan påbörjat planeringen inför nästa års turnering och hoppas, att vi ses då i stället. Den kommer att genomföras fredag-söndag 6-8 augusti.

För er som redan betalt in avgifter finns två alternativ:

1) Ni låter avgifterna vara kvar hos oss eftersom ni vill delta i nästa års Oddebollen. Ni är då garanterade en plats i turneringen och slipper ev prishöjningar.

2) Vill ni ha tillbaka pengarna, betalar vi naturligtvis tillbaka alla inbetalda avgifter. Förutom mottagarnamn anger ni också clearingnr och kontonr alt bankgiro/postgiro.

Senast den 15 augusti 2020 vill vi ha svar från er hur ni vill göra.

Välkomna till Oddebollen den 6-8 augusti 2021.

Nästa nyhet: Anmäl er nu, betala sen

Skrivet 03 april 2020 12:19
Vi planerar att genomföra Oddebollen 2020 på samma sätt som tidigare år men på grund av osäkerheten runt coronaviruset kan anmälda lag vänta med att betala någon anmälnings eller deltagaravgift tills vi bekräftar att cupen genomförs. Vi ser gärna att ni redan nu anmäler ert lag om ni vill delta på Oddebollen 2020 och ni riskerar alltså inget på att anmäla er idag. Läs mer
Anacka Intemp Länsförsäkringar Serneke Motivera Uddevallahem Skyltbolaget Biliv Hyrbilar Sparlunds Destination Uddevalla Uddevalla Kommun