Bild: SidhuvudBild: Symbol - klicka för att komma till startsidanBild: Logotyp - klicka för att komma till startsidanBild: Arrangörsemblem - klicka för att komma till oddevold.se
4 - 6 augusti, 2017

Logo: Destination Uddevalla

Logo: PEAB

Logo: Swedbank

Logo: Burger King

Logo: Biliv Hyrbilar

Logo: McDonald's

Logo: Rotan

Logo: Din Resebyrå

Logo: Coop Forum

Logo: Bohusläningen

Logo: Centralens konditori

Logo: Uddevalla kommun

Bild: Mobilikon - Öppna nytt fönster med de mobila sidorna.Bild: RSS-ikon - Öppna nytt fönster med rubriker i RSS-format.Bild: Kompass-ikon - Öppna nytt fönster med karta.Bild: Inloggnings-ikon - Öppna nytt fönster med administrationssidor.Image: English Icon - Get info in English.


Välkommen till Oddebollen

Bild: Abstrakt illustration.Upplev några fantastiska och härliga sommardagar vid havet i Bohuslän på västkusten. Just denna upplaga av årgång 2017 blir förhoppningsvis den bästa någonsin.

Med årets turneringen har Oddebollen arrangerats 32 år i rad.

Bild: En del av huvudområdet för Oddebollen.Följande bör vara oss tillhanda
- Er anmälan senast 1:e juni
- Er deltagaravgift senast 10:e juni

Anmälningsavgift: 1000 kr/lag
Deltagaravgift: 900 kr/deltagare
Betalas till bankgiro 704-9992.

Viktiga datum efter anmälan
- Lottningen är klar 13:e juli
- Turneringen pågår 4 - 6 augusti, 2017

Här kommer ett litet ABC med viktiga punkter rörande Ert deltagande i turneringen. Nedanstående information är uppdelad i två delar. Första handlar om själva turneringen och andra berör Er vistelse här. Vi hoppas genom detta kunna hjälpa Er få en så angenäm upplevelse som möjligt.

Tävlingsinfo

Samtliga matcher spelas på gräsplaner. Alla lag är garanterade 5 matcher och minst en match per dag. Turneringen består av grundspel i serieform (3-4 matcher per lag) och därefter A- och B-slutspel.Bild: Kamp om bollen på en av alla gräsplaner.

Turneringen är sanktionerad av Bohusläns Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet.

Spelordning
Spelordningen beskriver hur lagen går vidare efter grundspelet. Hur spelordningen ser ut beror på antal lag i åldersgruppen.

Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem gruppindelning och spelordning.  Ladda hem gruppindelning och spelordning

Priser
Samtliga deltagare i Oddebollen får var sitt diplom.

A-slutspel
Ettan och tvåan i de elva klasserna erhåller minnespokal. Deltagarna i de två främst placerade lagen får var sin medalj.

Deltagarna i de segrande a-slutspelslagen får var sin mästartröja.

Bild: PDF-ikon - Klicka för att titta på mästartröjan.  Titta på mästartröjan
        
B-slutspel
Ettan och tvåan i de elva klasserna erhåller minnespokal. Deltagarna i de två främst placerade lagen får var sin plakett.

Vistelseinfo

Lagen inkvarteras i skolsalar, från torsdag kl 16.00 till söndag kl 14.00. Deltagarna medtager själva sovsäck och luftmadrass. Frukost, lunch och middag serveras varje dag. Under söndagen serveras ingen middag.

Vid ankomsten till Oddebollen
Bild: Incheckning på Agneberg.Vid ankomsten till förläggningen mottages ni av funktionär från Oddevold. Vid det tillfället får Ni ett kuvert med all den information om Oddebollen ni behöver, se förteckning nedan.

Här får ni också muntlig information om de speciella förhållanden och säkerhetsbestämmelser som gäller på just er förläggning. Ni blir givetvis också visade till det rum/sal där ni skall bo.

Har ni några frågor, kommer de att besvaras på bästa sätt av våra funktionärer. Vi vill på detta sätt få er att känna er väl mottagna och välkomna redan från början.

Är ni hungriga efter resan finns det hamburgare och dricka att köpa.
Hamburgare förbeställs via mail (info@oddebollen.se) och skall vara Oddevold tillhanda senast tisdagen den 2 augusti. Hamburgarna serveras under torsdagskvällen på två av våra förläggningar enligt följande:

På förläggningen Östrabo 2 för de som bor på
- Agneberg
- Agnebergshallen
- Margretegärde
- Äsperöd
- Östrabo 1
- Östrabo 2

På förläggningen Väster för de som bor på
- Ramneröd
- Väster

PRIS FÖR HAMBURGARE OCH DRICKA: 50:-MYCKET VIKTIGT!!! Förläggningslistan ifylles och lämnas till funktionär samma kväll.

  Senare på kvällen fyller ni förslagsvis i laguppställningsblanketten, som ni sedan lämnar till sekretariatet ute på Gustafsberg, vid er första match där.

  Se listan längre ner över dokument som erhålles vid ankomsten. Där kan ni ladda hem de blanketter som skall fyllas i.
        
  De lag som bor hos oss och inte kommer till Uddevalla förrän på fredag – var vänlig meddela oss detta. Vi väntar annars på er torsdag kväll och undrar om det hänt något.

  Lag som inte bor och äter i vår regi åker direkt till sin första spelplats för match. Där erhåller ni ett kuvert med information.

Om någon i laget har avvikande kostvanor, ber vi er meddela detta senast en vecka innan turneringen startar. Detta görs till vårt kansli per brev, fax eller e-post. Uppge namn på person och lag, samt så noggrant som möjligt vad personen inte får eller kan äta.

Följande erhålles vid ankomsten

Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem förläggningslista.  Förläggningslista, som skall ifyllas och lämnas åter samma kväll
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem säkerhetsinformation.  Säkerhetsinformation
 Ordningsregler, resultatservice och telefon information/sekretariat
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem matsedel.  Matsedel, mattider samt plats för måltider
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem laguppställningsblankett.  Laguppställningsblankett
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem information gällande signering av matchkort.  Information gällande signering av matchkort
 Regler i fotbollen
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem karta över planerna på Gustafsberg.  Karta över planerna på Gustafsberg
Bild: PDF-ikon - Klicka för att ladda hem information om spelardiscot och ledarträffen.  Information om spelardiscot och ledarträffen
 Diplom till samtliga spelare
 Tider för fotografering

Fritidsaktiviteter och turistinformationBild: Utsikt över en liten del av planerna som ligger alldeles nära bassängerna vid havet.
Det finns en hel del att göra i anslutning till turneringen. Tempererat utomhusbad i direkt anslutning till planerna och ledarträff på lördag samtidigt som disco arrangeras för ungdomarna.

Hotell eller Camping i Uddevalla med omnejd. För mer information om detta och mycket annat - läs på följande länkar:

- Uddevalla Stad & Kommun
- Turistinformation om UddevallaBild: Klicka dig till föregående sida. Tillbaka | Bild: Klicka dig till toppen av sidan. Till toppen | Bild: Skriv ut genom att klicka dig till en utskriftsvänlig sida. Utskriftsvänlig sida | Bild: Tipsa någon om sidan. Tipsa om sidan

© 2004-2017 IK Oddevold · Fossums Kvarnväg 4, 451 34 Uddevalla · 0522 - 64 56 50 · BG 704-9992
 
Bild: Information # 1 om web-platsen - sponsringBild: Information # 1 om web-platsen - klicka dig till en PDF-fil med info om Ni vill synas på Oddebollen.se
Bild: Information # 2 om web-platsen - Oddebollen.se är producerad av PCMB & SOA tillsammans med IKOBild: Information # 2 om web-platsen - länk till PCMBBild: Information # 2 om web-platsen - länk till SOABild: Information # 2 om web-platsen - länk till IKO
Bild: Information # 3 om web-platsen - klicka dig till info om bland annat cookies, XHTML, CSS, javascript & annan teknikBild: Information # 3 om web-platsen - länk till information om Cookies (där även annat nyttigt finns)Bild: Information # 3 om web-platsen - länk till XHTML-validering av http://oddebollen.se/?sida=turnerings-abcBild: Information # 3 om web-platsen - länk till CSS-validering av http://oddebollen.se/?sida=turnerings-abc